Je bekijkt nu Uitvoerder (Bouw)

Uitvoerder (Bouw)

 • Bericht auteur:
 • Bericht gepubliceerd op:19 april 2023
 • Berichtcategorie:Vacatures

Zit bouwen in je bloed? Wil je projecten ontwikkelen van idee tot realisatie? 

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder die zorgt voor een goede werksfeer en verschillende belangen goed weet te managen. Een verbinder met daadkracht en passie voor het vak. Je overziet het geheel en kunt snel schakelen. Je bent creatief en daadkrachtig in het vinden van oplossingen. 

Je start de dag met jouw team om de planning van de dag door te nemen. Je loopt rond op de bouw en stuurt waar nodig bij op voortgang, kwaliteit en veiligheid. Na de lunch zijn er vergaderingen met de projectleider en werkvoorbereider om de voortgang te bespreken. Aan het einde van de dag controleer je het werk en de materialen. Kortom, je bent een zelfstandig uitvoerder die de leiding heeft over het gehele bouwproces en de organisatie. Je bent gedreven en trots op je werk. 

Wie zijn wij: 

Pro Property is een jong bedrijf dat sinds februari 2019 haar rentree heeft gemaakt in de vastgoedwereld. Wij ontlasten onze opdrachtgevers op diverse vlakken zodat zij tijd kunnen maken voor hun core business. Vanwege de sterke vertrouwensband met onze klanten is Pro Property een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op afbouw, verbouw en renovatie

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij mooie projecten van idee tot realisatie. Onze focus ligt op verbouwingen binnen kantoorvoorzieningen, retail, hotels, restaurants en grootschalige woning verblijven voor lang en kort verblijf. 

Pro Property is een divers en ruimdenkende onderneming met jaren ervaring, een sterke ambitie en een persoonlijke aanpak. Door onze diversiteit en ruimdenkendheid ontstaan de prachtigste samenwerkingen en resultaten. Wij zetten de wensen van onze opdrachtgevers centraal, ontzorgen en wijzen op kansen. 

Wij brengen bouw ideeën tot leven. 

Wat verwachten wij van jou:

 • Minimaal MBO Bouwkunde of gelijkwaardig 
 • Minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder in de kantoor en retail branche. 
 • Ontzorgen van de opdrachtgever gedurende het gehele bouwproces.
 • Deskundig advies geven aan alle betrokken partijen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Teamplayer 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 
 • Je hebt overzicht en werkt gestructureerd 

Werkgebied: 

Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout (Noord-Brabant). 

Wat kun jij van ons verwachten: 

Je komt in een leuk, hecht team met enthousiaste en jonge collega’s te werken. Het bedrijf groeit en is in contante ontwikkeling. Wij hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden op de lange termijn. 

De functie is fulltime. 

We bieden een salaris wat past bij je ervaring, mogelijkheden en opleiding. Er zijn uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zoals een laptop en telefoon van de zaak. Flexibele vakanties, goed geregelde arbeidsvoorwaarden, de beste teamuitjes en natuurlijk een bedrijfsauto. 

Pro Property heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info +31650663923