Je bekijkt nu Creatieve Office Manager (Vacature ingevuld)

Creatieve Office Manager (Vacature ingevuld)

Bij 5-sterrenspecialist zijn we op zoek naar een Office Manager. Maar niet zomaar eentje…

Als office manager bij de 5-sterrenspecialist ben je meer dan dat. Je bent goed in prioriteiten stellen, kunt snel schakelen en je weet het overzicht te houden over de vele zaken die geregeld en gecontroleerd moeten worden.

Je bent gestructureerd en klantgericht. Je denkt creatief en ondersteunt hierbij de directie op marketing en creatief niveau. Bij ons ben je een belangrijke schakel in het werkproces en zorg je ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Jij wéét wat nodig is op deze belangrijke positie binnen ons bedrijf.

Wie zijn wij:

5-sterrenspecialist verstrekt licenties aan bedrijven die zich willen onderscheiden op servicegerichtheid.
“Alles voor een tevreden klant” is het uitgangspunt van iedere 5- sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat!

Met een team van gepassioneerde medewerkers stimuleert 5-sterrenspecialist bedrijven om de servicegerichtheid waar mogelijk te verhogen en willen we inspireren om het belang van de klant voorop te stellen: “behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.”

Omdat we flink groeien, zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te denken, initiatief wil tonen en wil helpen om te ontwikkelen, te groeien en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal, het beheersen van de Engelse taal een absolute pré.
  • Ervaring Twinfield en Exact
  • Kennis van MS Office
  • Communicatief zeer vaardig
  • Leergierig
  • Secuur
  • Je hebt een service gerichte instelling en denkt in oplossingen.
  • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid

Werkgebied:

Je bent woonachtig in of nabij Dongen (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten?:

Heel veel!

Vanzelfsprekend krijg je, afhankelijk van leeftijd en ervaring, een goed salaris. Als de bedrijfsresultaten goed gaan, zal jij dit ook terug zien. Niet alleen in onze waardering maar ook in een persoonlijke bonusregeling.

Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. De lijntjes zijn kort en collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Jezelf blijven ontwikkelen vinden wij erg belangrijk. We besteden daarom ook veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

De 5-Sterrenspecialist heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923.

Of stuur ons een WhatsApp bericht.

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD