Je bekijkt nu Junior Bedrijfsadviseur met Technische, Chemische en/of Microbiologische Achtergrond

Junior Bedrijfsadviseur met Technische, Chemische en/of Microbiologische Achtergrond

 • Bericht auteur:
 • Bericht gepubliceerd op:22 september 2023
 • Berichtcategorie:Vacatures

Heb jij een passie voor kwaliteit, hygiëne, service en innovatie? 

Als Junior Bedrijfsadviseur bij Cleaning Consultancy Delft B.V. speel je een cruciale rol in het adviseren van onze klanten op het gebied van chemie en microbiologie, voornamelijk gericht op professionele en industriële wasserijen. 

Je werkt zelfstandig bij het uitvoeren van wasproces- en hygiënecontroles. Je verzorgt, analyseert en beoordeelt testmaterialen. Je verfijnt bestaande trainingen en helpt bij het opzetten van nieuwe trainingssessies voor onze klanten en collega’s. Je speelt een actieve ondersteunende rol in onze marketinginspanningen, jouw inzicht is goud waard.

Wij zijn op zoek naar een collega die praktisch en direct in het leven staat. Jouw motivatie is aanstekelijk, je haalt voldoening uit de resultaten die je samen met het team behaalt. Je bent leergierig en staat open voor het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Als één team helpen wij onze klanten door hun was- en reinigingsprocessen objectief te beoordelen en te verbeteren dankzij onze bevindingen en adviezen.

Wie zijn wij?

Cleaning Consultancy Delft B.V. is opgericht in 1991. Gestart met een focus op de industriële wasserijsector, heeft CCD haar expertise door de jaren heen uitgebreid naar textiel, chemisch reinigen (ook bekend als stomerij), hygiëne en milieuzorg. Met drie decennia ervaring zijn zij dé bron voor advies en ondersteuning binnen deze sectoren.

Wat CCD echt bijzonder maakt, zijn de unieke meetinstrumenten en apparatuur voor objectieve kwaliteitscontrole, de branche-specifieke en praktische opleidingen, en  de gespecialiseerde onderzoeken en adviezen met betrekking tot industrieel wassen. Altijd werken zij daarbij objectief, praktisch en gericht op resultaat.

CCD levert haar meetinstrumenten en apparatuur wereldwijd en is met trots het enige onafhankelijke adviesbureau in hun vakgebied binnen Nederland en België.

In 2023 start CCD een nieuw hoofdstuk onder leiding van een nieuwe eigenaar (met al vele jaren ervaring binnen de sector). Hij zet in op verjonging, vernieuwing en groei, zonder dat CCD daarbij hun diepgaande expertise in de wasserijsector verliezen. Ze breiden o.a. uit op het gebied van training en advies rondom reiniging en desinfectie binnen de voedingsmiddelenindustrie. En anders dan de naam doet vermoeden zijn ze sinds deze zomer niet meer gevestigd in Delft maar verhuisd naar een splinternieuwe locatie in Vught. Mooie ontwikkelingen waarmee zij zeker klaar zijn voor de toekomst! 

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO+ en/of HBO opleiding met Technische, Chemische of microbiologische achtergrond
 • Bereid tot reizen door NL en Vlaanderen (2 tot 4 dagen per week)
 • Gevoel voor techniek en digitaal ingesteld
 • Zelfstandig en proactieve houding
 • Vloeiend in het Nederlands, goede beheersing van het Engels en kennis van de Poolse taal is een absolute pré.
 • Verzorgen van inhoudelijke trainingen en informatiesessies op het gebied van chemie, microbiologie en levensmiddelentechnologie.
 • Opbouwen en onderhouden van klantrelaties.
 • Samenwerken met het marketingteam, voor zaken gerelateerd aan social media en onze website.
 • Sterke sociale vaardigheden; empathisch en commercieel inzicht zonder directe verkoopverantwoordelijkheden.
 • Teamspeler die graag een extra stap zet om samen met collega’s de klus te klaren.

Werkgebied.

Je bent werkzaam binnen de Benelux maar het mooie hoofdkantoor van CCD is in Vught. 

Wat kan jij van ons verwachten?

Je komt te werken in een professionele en gezellige werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. We besteden veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling. 

Wij zijn gevestigd in een gloednieuw kantoor, voorzien van een geavanceerde ICT-omgeving en eigen testfaciliteiten. 

De functie is fulltime. 32 – 36 uur is bespreekbaar.
Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Cleaning Consultancy Delft B.V  heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie