Je bekijkt nu Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker

 • Bericht auteur:
 • Bericht gepubliceerd op:20 april 2023
 • Berichtcategorie:Vacatures

Pro Property is een  jong en ambitieuze vastgoedbedrijf wat op zoek is naar een allround administratief medewerker. Ben je precies, accuraat en werk je graag in een informele sfeer? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bij Pro Property ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de gehele (bedrijfs)administratie. Je stelt maandrapportages op en bereidt de jaarrekening voor. Je geeft inzicht in en verklaart financiële gegevens. 

We houden grip op de kosten en we werken altijd efficiënt. Je signaleert knelpunten in verwerkingsprocessen en implementeert verbeteringen waar nodig. Je houdt ervan om mee te denken met onze organisatie. 

Wie zijn wij:

Pro Property is een jong bedrijf dat sinds februari 2019 haar rentree heeft gemaakt in de vastgoedwereld. Wij ontlasten onze opdrachtgevers op diverse vlakken zodat zij tijd hebben voor hun core business. Vanwege de sterke vertrouwensband met onze klanten is Pro Property een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op vastgoedontwikkeling en bouwen.

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij mooie projecten van idee tot realisatie. Onze focus ligt op verbouwingen binnen kantoorvoorzieningen, retail, hotels, restaurants en grootschalige woningverblijven voor lang en kort verblijf.

Pro Property is een divers en ruimdenkende onderneming met jaren ervaring, een sterke ambitie en een persoonlijke aanpak. Door onze diversiteit en ruimdenkendheid ontstaan de prachtigste samenwerkingen en resultaten. Wij zetten de wensen van onze opdrachtgevers centraal, ontzorgen ze en wijzen ze op kansen.

Wij brengen bouwideeën tot leven.

Wat verwachten wij van jou:

 • MBO+ / HBO niveau
 • Aantoonbare relevante werkervaring
 • Proactieve en zelfstandige werkhouding
 • Administratief en organisatorisch sterk onderlegd
 • Cijfermatig inzicht met gevoel voor dienstverlening
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met ICT is een pré
 • Ervaring binnen de bouwbranche is een pré

Werkgebied:

Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout (Noord-Brabant).

Wat kun jij van ons verwachten:

Je komt in een leuk, hecht team met enthousiaste, jonge collega’s te werken. Het bedrijf groeit. Blijven ontwikkelen vinden wij daarom ook erg belangrijk. We besteden veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling. 

 De functie is 32-40 uur.

We bieden een salaris wat past bij je ervaring, doorgroeimogelijkheden en opleiding. Er zijn uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zoals een laptop en telefoon van de zaak. Flexibele vakanties, goed geregelde arbeidsvoorwaarden, de beste teamuitjes en de leukste vrijdagmiddagen.

Pro Property heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info +31650663923