Je bekijkt nu Duitstalige Accountmanager Binnendienst

Duitstalige Accountmanager Binnendienst

 • Bericht auteur:
 • Bericht gepubliceerd op:8 september 2023
 • Berichtcategorie:Vacatures

Ben jij een enthousiaste en commerciële professional met een uitstekende beheersing van de Duitse taal? Wil je deel uitmaken van een groeiend team en jouw vaardigheden inzetten om onze Duitse markt verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Duitstalige Accountmanager Binnendienst ben je de rechterhand van ons commerciële team en fungeer je als een sparringpartner voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het aangaan van nieuwe zakelijke kansen op de Duitse markt. Je neemt een actieve rol in het dagelijkse reilen en zeilen van ons team. Jouw assertiviteit, verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemersgeest dragen bij aan onze groei en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Haagh Protection B.V. te Rijen is al meer dan 40 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen. Ze voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren. Haagh Protection heeft zich met haar innovatieve en duurzame producten onmiskenbaar als marktleider gepositioneerd binnen het domein van de logistieke veiligheid.

Het is iedere keer weer een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij zouden graag willen dat jij hier een onderdeel van gaat uitmaken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Vloeiend in de Duitse taal (moedertaalniveau), met goede beheersing van Engels en Nederlands
 • Ervaring in een commerciële rol.
 • Assertieve houding en bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen.
 • Proactieve instelling en bereidheid om initiatief te tonen
 • Interesse in persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Je hebt een ondernemersgeest en ziet kansen waar anderen uitdagingen zien.
 • Je bent in staat om knopen door te hakken en hebt een doortastende, oprechte en kritische houding.
 • Representatief voorkomen en moderne instelling.
 • Technische interesse en ruimtelijk inzicht zijn een pluspunt.

Werkgebied:

Hoofdkantoor is in Rijen (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten:

Je komt te werken in een professionele en gezellige werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. We besteden veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling. 

De functie is fulltime.

Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Haagh Protection B.V. te Rijen heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923