Je bekijkt nu Chef Kok

Chef Kok

Kom werken in de gezelligste huiskamer van Middelburg!
Kaffee ’t Hof zoekt een zelfstandig werkende kok.

Wie kent Kaffee ’t Hof en zijn gepassioneerde eigenaar Hayo niet. Tussen de rock ’n roll en bandjes door, staat ’t Hof bekend om zijn goede maar betaalbare kaart. Naast de vaste kaart die wel uit vlees en vis bestaat, bedenk je wekelijks vegetarische/veganistische wereldgerechten. De diversiteit en afwisseling maken je werk extra leuk en je kunt je passie en creativiteit uitstekend kwijt.

Je doet de inkopen en de calculatie zelf. Je werkt voornamelijk met verse producten. Samen met twee medewerkers run je de keuken en kun je verder bouwen aan de uitstekende reputatie van het leukste café van Middelburg.

Wie zijn wij:

Kaffee ’t Hof bestaat sinds 1999 en wordt bestierd door Hayo. Deze bruine kroeg staat bekend om zijn gezelligheid en de rock ’n roll die uit de speakers en van het podium schalt. Het eigenzinnige en sociale karakter zorgen ervoor dat iedereen zich thuis en welkom voelt in dé huiskamer van Middelburg.

Wat verwachten wij van jou?

  • Samenstellen van een gevarieerd vegetarisch/vegan weekmenu
  • Calculeren en inkopen
  • Netjes, zelfstandig en volgens de HACCP normen werken
  • Koken met humor en enthousiasme
  • Creatief, sociaal en bescheiden
  • Representatief

Werkgebied:

Je bent woonachtig in de omgeving van Middelburg.

Wat kun jij van ons verwachten:

Je komt werken in het bekendste café van Middelburg. Je hebt de vrije hand in de keuken en alle ruimte voor de liefde en passie die je voor het koken voelt. De 32 uur zijn verdeeld over 5 dagen en de keuken sluit in overleg rond 21:00. Je kunt verder bouwen aan de uitstekende naam die de keuken van Kaffee ’t Hof de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Klik voor een kijkje binnen op de volgende link en klik op Kaffee ’t Hof:

https://www.virtualtourspecialist.nl/portfolio/laat-je-inspireren/

Kaffee ‘t Hof heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info +31650663923